Sunday, March 4, 2012

Asmidar - biar sampai ke bintang lirik



Tapi nak lagu ni.. kelam kelibut pun aq suuuuukaaaa sangat lagu ni..tak kesah depa ribut ka stunami ka pasal lagu 'eppy brday tu..aq nk lagu nie gak.. nak nak nak..

( Nie suasana di office baru aq yang masih belum siap sepenuhnya..meja besau ke masih tak angkut..hu hu )


Bismillah..

~Ini bukan cerita tentang raja sehari ya.. Ini cerita sehari di ulang tahunku pada 1 Mac 2012..
Sampai detik 12 malam bum banmmm.. he he, dah agak dah mesti ada para rijallurgahib bertandang sempena ulang tahun ku yg ke 30...( ce teka, rijal2 tu kawan2 aq la..)

Tapi elpp mereka bukan kapel2 qu ya.. he he.. mereka permata hatiku..Tau kan kan kan...


Ni Kat opis aq,. dah bangun lewat semalam, terlelap jam 4;00pagi hu hu..asyik layan karenah depa2 ni la.. Osppt aq tak salah kn korang sebb aq yg lebih2 layan..sebb happy ssngt..tqw3.




                                           Nah engkau.. ni bukan Jo umm, hantu jepun tu.. ni aq la..


Ni dia, tak sempat bersiap dri rumah, main sangkut dan sauk ja, sebb dah lambat pi opis. Alahai mak bos..Tulunnn..adushhh, letak mana muka aq ni, dh tak nampak my staff yang gedik2 belaka tangkap gambaq cheq.. he he cakap utara pulak..Kamek gago tok bahh.. he he..


Eh, macam tak sesuai ja baju hari ni, aq fikir terus pi class, silap waktu, class petang laoorr..




                                                   Eshhh silap conteng kat idung plak..



Hnetam saje la beb..asalkan tak macam baru bangun tidur, kejap lagi nak pi meeting..hu hu..




                                        tentang tercunggap2 nie lega sikit.. ada orng hantar bunga..he he..

 tak termasuk yang bersepah satu meja mi....lupa plak nk tangkap gambar..uishh dh terdelete..



                                     
                                        Nie salah satu yang paling aq suka, so sweet..tqw2..:-)



             ADoii ,mek Nur ni, aq tengah nyawa2 ikan ni sempat juga dia paksa aq selit bunga ni..


Ha ha, tak sudah lagi sesia fotogarafiii.. :p. mcam artis sehari plak..




                                                        Ha ha. dah puas hati korang..



                                                         Okey, aq sudah mau buat kerja nie...

Besmbnug di lain kali.. nk pi class plak..byeeee..




                                                             Menyempat gak nie..




C.I.N.T.A ADALAH ANUGRAH, PELIHARALAH IA SEMENTARA KITA MASIH MERASAI KEUJUDANNYA...

No comments:

Post a Comment