Saturday, September 10, 2011

??????

                                           

~~~Lama rasanye x tulis blog.....sekarang ni lg seminggu je final exam ak nak start n supposedly org len da yg dah start next week..( da 2 tergndale sbnrnyee ). x pew la, demi cinta kaabah quu..:-)~ <3.

                              * ::. maaf la x dew gambar.:: *

HMMMMMM sebenarnye bkn nak cite pasal ni tapi nak cite pasal mende lain...tu lah ppagi bute ni, terasa nk nulis plak..





kan dah teringat kat dye.....apalah ko ni arora...tapi siyes r..sejak dua menjak ni dye asyik dtg je dlm pikiran aku...tapi....dye bukan aku punye....aku xpenah rasa mcm ni kat org len sblm ni...haish..susah btul nak buang perasaan ni jauh2...

....@HOW DO I LIVE WOTHOUT YOU, HURT BUT I WANT TO HOLD YOUR HAND@.....:p...kui2. merapu plak..



Selepas sahur aq dah x bleh tidur skrng ni..rutin qu dah ngaji mula baca buku, mcm bdak tadika la plak..he.he. mmng budak skolah pewn.. Ye ke??dah tetua ni. Mengaku jew..kate ank mude skrang..


C.I.N.T.A ADALAH ANUGRAH, PELIHARALAH IA SEMENTARA KITA MASIH MERASAI KEUJUDANNYA...

1 comment:

  1. ingat sape putri??percayalh pdku akn mnjagamu..setiap waktu mjemputmu..ku kn menjagamu..

    ReplyDelete