Sunday, December 2, 2012

Ke Sini Sana..;p


 ( haiyakkk berkaler2 la tulisan ni ha..itu ada tanda2..;p )



mesti u all fenin, entry ginie, gambar gitu.. ha ha.., aku kesini..:p




Dah landing kat rumah...ochhh winduwnya ngan gebar, bantal bucukkku.hampir 10 hari aq tinggalkan... :p

Lama rasanya aku tak menulis walaupun hanya beberapa jam sahaja berlalu. Yaaa, aku tahu theme berubah lagi tapi theme aq masih gini..,busan kan kan kan.... Nak buat macamana, awal-awal dulu aku pernah bagitahu yang aku ni jenis cepat bosan. Mudah bosan. Aku blogwalking, aku jadi jeles sebab theme orang lain comel,handsome, kemas, jadi aku pun nak yang macam tu jugak. haha. Ok, sekian sahajalah untuk testing-testing posting..

Sowii tak tukar jugaaakk..

Cuitttt..bermadah la cikit..atau kata ala-ala pujangga..chawwww...


kilat dan petir menyambar-nyambar 
menjilat merobek langit 
gemuruh guntur yang mengg'legar 
membuatku semakin luka 


~Arora~


C.I.N.T.A ADALAH ANUGRAH, PELIHARALAH IA SEMENTARA KITA MASIH MERASAI KEUJUDANNYA...

No comments:

Post a Comment